cover_book   

‘Blonde Haren Onder 
een Cowboyhoed’

Het leven van een Nederlands gezin in Texas in dagelijkse verhalen

embleem nsgk Bestellen? Klik hier  
€1 gaat naar NSGK.

Ook te bestellen bij

In het nieuws

"Haar “dagelijkse”  schrijfstijl, laat de lezer geen seconde vervelen. Silvie’s korte verhaaltjes ( 1 verhaaltje per bladzijde)  met dagelijkse onderwerpen, zorgen er daarnaast voor dat je het boek makkelijk leest, maar moeilijk weglegt. Absoluut een leuk boek om te lezen." Meent Marjolein van Beek van Trotsemoeders.nl

"Silvie vertelt in haar blogs uiteraard veel over haar zoon met Downsyndroom. De lezer leert hoe kinderen met Downsyn- droom in Texas er gewoon bijhoren, hoe vanzelfsprekend ze naar een gewone school gaan. Maar, Silvie reflecteert ook kritisch over het Amerikaanse positieve denken"
schrijft Gert de Graaf in lovende recensie in Down+Up, het tijdschrift van SDS.

"Ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van uitgever Boekenplan uit Maastricht, ontvangt NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind) vanaf vandaag één euro per verkocht exemplaar van ‘Blonde haren onder een Cowboyhoed’."
Uit het persbericht, uitgestuurd door NSGK

"De verhalen zijn herkenbaar en op een luchtige leuke manier beschreven" zegt Love2bemama in een recensie op de website.

"Als Nederlandse leven in Houston, Texas? 'Het is een cultuurshock', zegt Silvie Warmerdam. 'Alles, maar dan ook alles gaat via de kerk. Dat vond ik vooral zo opvallend." In een interview met Radio Nederland Wereldomroep.

"Om uiting te geven aan ons bijzondere leven en de Texaanse cultuurshock een plek te geven, begon ik met het opschrijven van onze belevenissen en plaatste ze online." Aldus Silvie in een interview met het Moederfront over haar leven in de VS en 'Blonde haren onder een Cowboyhoed'.

" Silvie Warmerdam blogt voor Lotje&co en haar boekdebuut komt 17 september a.s. uit!"
Lotje&co plaatst de aankondiging van 'Blonde haren onder een Cowboyhoed' onder haar favorieten.

"Afgelopen maanden hebben wij intensief gezocht naar een geschikte au pair voor een Nederlands gezin in Amerika met een zoontje met het syndroom van Down. Wat blijkt? En passant schrijft moeder ook nog even een boek over haar leven in Amerika"
Regeltante.nl is zo enthousiast over de uitgave van de belevenissen van een Nederlands gezin in Texas dat ze er een boekentip aan wijdt.


Vind hier het persbericht van de presentatie.