cover_book   

‘Blonde Haren Onder 
een Cowboyhoed’

Het leven van een Nederlands gezin in Texas in dagelijkse verhalen

embleem nsgk Bestellen? Klik hier  
€1 gaat naar NSGK.

Ook te bestellen bij

Acties

Met de aankoop van 'Blonde haren onder een Cowboyhoed' steun je zowel de Stichting Downsyndroom (SDS) als Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK).


 embleem nsgk Voor steun aan NSGK hoef je niets te doen: Boekenplan, de uitgever, doneert één euro per verkocht boek aan de stichting. 
Waarom NSGK? Silvie: "NSGK steunt projecten die de ontwikkeling van kinderen met een handicap stimuleren, zodat ze kunnen opgroeien tot zo zelfstandig mogelijke volwassenen. Volwassenen die door hun capaciteiten en talenten te benutten een eigen, unieke rol in de maatschappij kunnen vervullen, op de manier die ze zelf willen. En dat is precies wat het Amerikaanse onderwijssysteem, waar ik zo enthousiast over ben, beoogt."               

logoupdatervar1000F
logoyoubedo
Voor steun aan SDS, koop je het boek via Youbedo. Als Youbedo vraagt naar welke organisatie je hun bijdrage wilt laten gaan, klik je op SDS. Even wat werk, maar dan zit er bij je aankoop een bijzondere boekenlegger!* 
Waarom SDS? Silvie: "SDS is voor mij een thuis in Nederland, ik schrijf in Down+Up, het kwartaalblad. De SDS stelt zich ten doel al datgene te bevorderen wat kan bijdragen aan de ontwikkeling en ontplooiing van kinderen en volwassenen met Downsyndroom. Zij streeft ernaar hun integratie in de maatschappij te stimuleren en hen een kans te geven een zo normaal mogelijk leven te leiden. En dat is precies wat we met Daniël voor ogen hebben."


* met dank aan Businessprint